Dejtingsajt för asexuella


Tilia 28 bild år
Namn: Tilia/ Ålder: 28 år/ Tillväxt: 177/ Vikt: 54

Flyttade till Göteborg för ett par år sedan pga nytt jobb och har sen dess försökt att skapa mig ett kontaktnät här. Jag står i fård med att snickra ihop en presentationstext till en dejtingsajt.


Nadja 36 bild år
Namn: Nadja/ Ålder: 36 år/ Tillväxt: 151/ Vikt: 74

Häromdagen var jag på en dejt. Såtta undan tid får att det skulle kunna utveckla sig.


Aida 19 bild år
Namn: Aida/ Ålder: 19 år/ Tillväxt: 180/ Vikt: 65

Jag kan varmt rekommendera andra att prova på speeddejtning, framför allt för att man KAN ju faktiskt hitta honom där! Sedan kommer du dagligen matchas tillsammans med likasinnade singlar som du är kompatibel med.


Christine 28 bild år
Namn: Christine/ Ålder: 28 år/ Tillväxt: 155/ Vikt: 80

Tycker det är avtändande att en tjej gör saker som hon inte själv egentligen vill utan gör endast för min skull. Det som vi säger att spelet inleds med att jaga grizzlybjörn 436 (42,6) Han ger ett annat till Playstation 3 får vi reda på att det smygs ut.


Mark 27 bild år
Namn: Mark/ Ålder: 27 år/ Tillväxt: 168/ Vikt: 71

Hon hittades tillsammans med en man i en lägenhet. Dejtingtips för män, helt enkelt!


Gösta 22 bild år
Namn: Gösta/ Ålder: 22 år/ Tillväxt: 151/ Vikt: 61

Ady Miles från Wolverhampton. Foto: AP Photo, File/TT Gata i mormonstat döpt efter gaykämpe SALT LAKE CITY.


Jona 27 bild år
Namn: Jona/ Ålder: 27 år/ Tillväxt: 178/ Vikt: 68

Fast det år klart att man inte vill vara åppen om det hela tiden når psykfall som du anser att det år "åckligt" eller liknande. Blev ganska anti av att vara därinne för man får verkligen 10000 oanständiga förslag och jag tänkte stänga ner mitt konto efter ett par dagar.


Gusten 25 bild år
Namn: Gusten/ Ålder: 25 år/ Tillväxt: 176/ Vikt: 71

Idag är vi Sveriges mest välkända dejtingsajt (Ipsos 2014) med mängder av spännande och intressanta singlar. Inför mitt giftermål så satt jag och min man tillsammans med en imam och samtalade om olika saker.


Sophie 39 bild år
Namn: Sophie/ Ålder: 39 år/ Tillväxt: 150/ Vikt: 51

Så, hur fungerar det? Meetic Meetic all you need is love.


Mira 29 bild år
Namn: Mira/ Ålder: 29 år/ Tillväxt: 176/ Vikt: 50

Träffade min make via DC++, träffat flera av mina närmsta vänner så också. Okej så du har börjat konversera med främlingar?


Pamela 39 bild år
Namn: Pamela/ Ålder: 39 år/ Tillväxt: 164/ Vikt: 62

Jag träffade flera fantastiska personer som jag är vän med än idag (jag är för övrigt gift och har två barn med en man som jag träffade på nätet) där inte attraktionen fanns på rätt sätt. Se mig naken ute nu.


Towe 38 bild år
Namn: Towe/ Ålder: 38 år/ Tillväxt: 165/ Vikt: 64

Jag hade inte heller bild men beskrev mig själv i presentationen, ärligt med glimten i ögat, skämtsamt. Arbeta på något tillsammans Ett framgångsrikt par vet hur man arbetar som ett team.


Amanda 37 bild år
Namn: Amanda/ Ålder: 37 år/ Tillväxt: 154/ Vikt: 67

Då var jag runt till leverantörer och kunder på lite olika ställen. Det varade i tre år, tills det kom fram att han redan var gift och hade barn i sitt hemland.